Reklam Annons här


Förlorat telefonen??

Har du tappat din telefon? Har någon kanske stulit den? Du kanske har glömt den någonstans? Gör det här först innan du stimmar upp dig.

 

Android enhetsadministratör

Börja med att gå till Google Play.

Om du inte är inloggad, så logga in med det konto som du skapade i första artikeln. När du är inloggad så kan du klicka på kugghjulet till höger. Där öppnas en meny och här finns Android Enhetsadministratör.

När du klickar på länken så följer du instruktionerna.

Här kan du via din dator låsa din telefon, se på karta var den befinner sig samt få den att ringa även om du har den på ljudlös.

Ser du att telefonen är i ditt hem, låt den ringa. Så kan du enkelt hitta den.

Har du glömt den på jobbet eller i affären? Lås den så ingen kommer åt datan i den.

Verkar din telefon vara stulen? Lås den, radera innehållet. Kontakta sen din operatör och spärra den. Viktigt: Om du tror att din Android har blivit stulen anmäler du detta till polisen. Du ska inte försöka ta tillbaka enheten på egen hand !Återskapa allt

Är din telefon förlorad? Det är tråkigt, men sånt händer.

Som tur är så räcker det med att när du startar din nya telefon och lägger in epostadressen du skapade så kommer allt du hade tillbaka igen! Dina bilder kommer du åt igen, dina kontakter är kvar, allt du lagt in i kalendern finns kvar, många av de appar du installerat kommer tillbaka (dock inte alla), dina sms kan du få tillbaka och mycket mer. Smidigt va?

Gilla oss på Facebook: